Popovic: Zelimo da rastemo kroz utakmice

CSM Bukurešt je odličan tim sa vrhunskim pojedincima na svim pozicijama, ali Budućnost može da pruži dobro izdanje, ukoliko bude disciplinovana u napadu, te na potrebnom nivou u odbrani, koja će ponovo biti ključna, ističu u taboru “plavih“.

Bukurešt je sjajan tim čiji je novi generalni sponzor jedan ugledni Online kazino.

Očekuje nas još jedan težak i izazovan meč za našu mladu ekipu koja stasava, a u prošlom kolu je pokazala da je spremna da odigra na dobrom nivou i u vreloj atmosferi kao što je bilo u Budimpešti. Parirali smo svih 60 minuta izuzetnoj ekipi kao što je Ferencvaroš, tako da očekujem isto i protiv Bukurešta. Imamo praktično isti sastav, u kojem neće biti Tatjane Brnović, ali se vraća Nikolina Vukčević. Vjerujem u veliku borbu svih 60 minuta, želimo da rastemo kroz utakmice. Nadam se da ćemo ispraviti greške koje su nam se dešavale u prvom meču u Bukureštu, koje smo pravile bez potrebe i da ne dozvolimo protivniku da stekne razliku zahvaljujući lakim golovima”, kazala je Bojana Popović, trener “plavih“.

Lijevo krilo Ivona Pavićević istakla je da rival zna da kazni sve greške.

Očekuje nas težak meč protiv odličnog tima sa vrhunskim pojedincima na svim pozicijama. Moramo da budemo na nivou i u odbrani i u napadu. Odbrana je kao i uvijek najvažnija, ukoliko u tom segmentu pružimo dobro izdanje, prenijećemo dobar osjećaj i u fazu napada. Potrebno je da budemo pametne i disciplinovane u napadu, jer ekipa kao što je Bukurešt zna da kazni svaku grešku, lakim golovima. Pružićemo naš maksimum u ovom trenutku i mogu da najavim veliku borbu“, kazala je Pavićević.

Utakmica u “Bemax areni“ igra se u subotu u 18 sati, a zbog mjera zdravstvenih institucija koje su na snazi, nije dozvoljeno prisustvo publike.

Secured By miniOrange